Ko smo mi

U srcu Beograda, 2009. Godine se rodila ideja o nastanku agencije za promet nekretnina koja ce parirati svetskim standardima u ovoj oblasti. Vizija se ostvarila 2010. godine I od tada uspesno saradjujemo sa nasim klijentima sirom sveta. Stekli smo poverenje, implementirali nase kljucne vrednosti u svakodnevni rad I postali prepoznatljivi.

R.E.A.L. Consulting Nekretnine je danas partner brojnim kompanijama, diplomatskim predstavnistvima I inostranim udruzenjima u Beogradu. Agencija je aktivan clan Francusko - Srpske privredne komore Srbije, a naši agenti su licencirani od strane vlade Republike Srbije.

Koristimo moderan i uspešan poslovni koncept, kako bismo bili u mogućnosti da vam ponudimo prvoklasne usluge i servise. Jasno postavljeni procesi I visoki standardi u radu su nas kljuc ka zadovoljstvu klijenata. Ponosni smo na dugorocna partnerstva, puna poverenja, koja su postala nas zastitni znak.

Ukoliko ste se odlucili za najam, prodaju ili kupovinu bilo koje vrste nekretnina, tim visokoprofesionalnih strucnjaka ce vas pazljivo saslusati I analizirati sve vase potrebe I u skladu sa tim naci najbolje resenje.

Ukoliko je potrebno I u saradnji sa nasim partnerima, obezbedicemo Vam usluge pravnika, te pomoc licnog bankara. Izaberite nas, jer cinimo vase zelje REAL- nim!

Vaš,

R.E.A.L. Consulting Team

Osnovne vrednosti

Usmerenost na korisnike
stalo nam je do vas i to je važno
Želja da budemo najbolji
uvek dajemo sve od sebe
Komunikacija
podstičemo otvorenu, doslednu i dvosmernu komunikaciju
Integritet
uvek radimo pravu stvar i ne idemo lakšim putem
Proaktivnost
preuzimamo inicijativu da ostvarimo ciljeve
Timski rad
zajedničkim radom postižemo više
Inovacije
uvek može bolje, zato smo stalno u potrazi za novim i boljim načinima poslovanja
Zabava
uživamo u onome što radimo
Posvećenost
ove vrednosti ne bi imale toliki značaj bez naše posvećenosti

Reference

Testimonials

Real Estate Agency in Belgrade, Serbia R.E.A.L. Real Estate

Samuel Howard i Mirjana Marušic

"Moja supruga i ja smo se nedavno preselili u Beograd iz Bostona u Sjedinjenim Državama. Znali smo vrlo malo o dostupnosti stanova u Beogradu i dok smo još uvek bili u Americi, pronašli smo veb stranicu agencije REAL Consulting na mreži.
Veb stranica se „izdvojila iz mase“ pokazujuci biografije osoblja, timsko iskustvo i celokupnu organizaciju same veb stranice.

Kontaktirali smo agenciju nekoliko nedelja pre preseljenja i obavestili ih o vremenu kada cemo biti u Beogradu da potražimo svoj novi dom. Ekipa je bila vrlo odzivna i Nenad je odredio vremenski period kako bi mogao da nas odvede na razgledanje nekoliko objekata. Ne samo da nam je pokazao vrlo lepa mesta koja su bila na raspolaganju i koja su ispunjavala naše zahteve, vec nas je odveo i na kafu u jedan vrlo simpatican, boemski deo grada, tako da smo dobili pravi osecaj za ono što Beograd nudi. Nenad nas nije požurio da donesemo odluku, vec nam je cak predložio da sutradan još jednom obidemo stan koji nam se najviše svideo kako bismo se osecali prijatno zbog svoje odluke.

Imali smo veliku srecu što smo pronašli agenciju REAL Consulting i pomogli nam da pronademo svoj novi dom u Beogradu koji volimo!"