Upoznajte naš tim
Znamo kako da pronađete savršenu nekretninu.
R.E.A.L. Consulting Nekretnine tim predstavljaju licencirani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Mi smo pre svega prijatelji, porodični ljudi i saradnici. Svaki naš pojedinac predstavlja vrednosti i duh kompanije, a to su : posvećenost, usmerenost i kredibilitet.
Budite uvereni da ćete put do svog novog doma sa nama sigurno pronaći.
Kliknite kroz biografije naših zaposlenih da saznate nesto više o članovima tima i njihovom iskustvu.

Nenad Stojanović

Direktor i vlasnik

Nenad Stojanović

Nenad je rodjen u Srbiji, a 1997.godine je diplomirao na Poslovnoj školi IFAM, Pariz, Francuska. Svoju karijeru je započeo upravo u Parizu. Tu se i rodila ljubav prema arhitekturi uopšte, a vremenom je stekao prva znanja o trzištu nekretnina i samom načinu poslovanja agencija za nekretnine u svetu. Po povratku u Srbiju, odlučio je da pokrene svoj start up,agenciju koja bi bila usko specijalizovana i fokusirana na luksuzne nekretnine.
Tečno govori srpski, francuski i engleski jezik.
Aktivan je član francusko-srpske privredne komore Srbije.
Iskusan menadžer i vešt pregovarač kome je integritet veoma važan u poslovanju. Veliki je ljubitelj arhitekture i gastronomije i voli da otkriva skrivene delove Beograda.

Broj licence: 453

Dragan Miletić

Konsultant za nekretnine

Dragan Miletić

Dragan je odrastao u samom srcu Beograda, pa dobro poznaje svaki njegov kutak. 1988. godine je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
Tečno govori srpski i engleski jezik.
Iskustvo je sticao tokom godina u različitim industrijama i to kroz direktnu komunikaciju i saradnju sa ljudima. Veoma druželjubiv, strpljiv i sposoban da identifikuje klijentove potrebe kako bi ponudio najbolje rešenje. Veliki je esteta i ljubitelj umetnosti, ima istančan ukus i oko za detalje.

Broj licence: 081

Snežana Savić

Office i marketing menadžer

Snežana Savić

Snežana je član tima koji drži sve na okupu. Uz njen pozitivan pristup i organizovanost, svi procesi u kancelariji funkcionišu skladno i precizno.
2001. godine je diplomirala na Višoj Turističkoj školi Univerziteta u Beogradu.
Tečno govori srpski i engleski jezik.
Poseduje dugogodišnje iskustvo u oblasti spoljne trgovine i inokorespodencije. Snežana je izuzetno kreativna, komunikativna i pouzdana osoba, sa klijentima gradi odnose pune poverenja i oni veoma vole da saradjuju sa njom. Veliki je zaljubljenik u prirodu i u skladu sa tim pobornik korišćenja izvora obnovljive energije i izgradnje “zelenih” zgrada.

Radenko Tresač

Spoljni saradnik

Radenko Tresač

Radenko je diplomirao na Pravnom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.
Veoma je staložen, precizan i otvoren u komunikaciji.

Poseduje izuzetne analitičke sposobnosti. Bogato iskustvo je stekao radeći u uspešnim kompanijama na poslovima vezanim za spoljnu trgovinu i industriju.

Ljubitelj je dobre knjige, sporta i putovanja.

Broj licence: 2271

Atila Sabo

Konsultant za nekretnine

Atila Sabo

Atila Sabo je rođen i odrastao u Beogradu, potiče iz muzičke porodice, poseduje istaknuti senzibilitet i osećaj za umetnost. Diplomirao je na odseku za gudačke instrumente i doktorirao iz oblasti muzičke teorije na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu.
Delovao je kao stalni član Beogradskog gudačkog orkestra “Dušan Skovran“ sa kojim je ostvario veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu. Interesuje ga grafički dizajn i programiranje, a od 2019. godine počinje intenzivno da se bavi nekretninama.
Stekao je licencu agenta za nekretnine 2020. godine i ubrzo ostvario značajne rezultate naročito u oblasti posredovanja u prometu novoizgrađenih stanova. Svoje iskustvo i znanje stranih jezika (govori srpski, engleski i mađarski) koristi u saradnji sa strankama iz inostranstva. Veoma je komunikativan, ceni otvoren dijalog i iskrenost u svakoj interakciji sa klijentima. Voli sport i u slobodno vreme bavi se i aikidom.

Broj licence: 3421