Upoznajte nas

U srcu Beograda, 2009. godine se rodila ideja o nastanku agencije za promet nekretnina koja ce parirati svetskim standardima u ovoj oblasti. Vizija se ostvarila 2010. godine i od tada uspesno saradjujemo sa našim klijentima širom sveta. Stekli smo poverenje, implementirali naše ključne vrednosti u svakodnevni rad i postali prepoznatljivi.

R.E.A.L. Consulting Nekretnine je danas partner brojnim kompanijama, diplomatskim predstavnistvima i inostranim udruženjima u Beogradu. Agencija je aktivan član Francusko - Srpske privredne komore Srbije, a naši agenti su licencirani od strane Vlade Republike Srbije.

Koristimo moderan i uspešan poslovni koncept, kako bismo bili u mogućnosti da vam ponudimo prvoklasne usluge i servise. Jasno postavljeni procesi i visoki standardi u radu su nas ključ ka zadovoljstvu klijenata. Ponosni smo na dugorocna partnerstva, puna poverenja, koja su postala nas zaštitni znak.

Ukoliko ste se odlučili za najam, prodaju ili kupovinu bilo koje vrste nekretnina, tim visokoprofesionalnih stručnjaka će vas pažljivo saslušati i analizirati sve vaše potrebe i u skladu sa tim naći najbolje rešenje.

Ukoliko je potrebno i u saradnji sa našim partnerima, obezbedićemo Vam usluge pravnika, te pomoć licnog bankara.

Izaberite nas, jer činimo vaše zelje REAL- nim!

Vaš,

R.E.A.L. Consulting TeamBroj u registru posrednika: 52